07.12.2019.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

DATE MATCH TIP ODDS RESULT
07.12.2019
16:00 Totenhem-Barnley
1x&GG 2.10 X
07.12.2019
21:00 Barcelona – Mallorca
(30min) 1 1.80 vitibet
07.12.2019
16:00 Watford – Crystal Palace
1x 1.42 vitibet
07.12.2019
17:00 Salzburg – Wattens
(30min) 1 1.65 vitibet
Total odds: 8.85 / SURE 70% / BET : 10€

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

16:00 Totenhem-Barnley

Engleska Premier  liga  donosi nam susret između Totenhema(8)-Barnley(12).U 5 zadnji utakmica Totenhem ima 3-1-1 gol razlika 12:9, a ekipa Barnley ima 2-0-3 gol razlika 7:9. Kada gledam formu u 5 utakmica domacini daju u proseku 2,4 gola i ovdje bi mogli dati 2 gola igraju sa ekipom koja  u 5 utakmica prima 1,8 golova po utakmici. Gosti  u 5 utakmica daju u proseku 1,4 gola po utakmici ovdje bi mogli dati 1 gol domačin  u 5 utakmica prima 1,8 gola po utakmici.Domačin je zadnju utakmicu igrao u gostima izgubili 2:1 od M.Utd.,a gosti kod kuče izgubili od M.City 4:1.U  međusobnom susretu 2:1 za Barnley.Ja očekujem na ovoj utakmici dosta golova.I jedna i druga ekipa su efikasne i primaju dosta golova pa bi ovdje prognozirao rezultat 2:1 za domačina.Moj tip za ovu utakmicu dupla šansa 1X i oba tima daju gol.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Barcelona – Mallorca

Barcelona dočekuje ovaj meč naravno kao apsolutni favorit, Majorka će se gotovo izvjesno boriti za opstanak ove sezone i to je apsolutno i njihov glavni cilj za ovu sezonu kada je riječ o gostima dok o ambicijama domaćina zaista je suvišno govoriti jer su one najveće moguće na svim frontovima, a i kako drugačije zaista za jednu ovako moćnu cjelinu i napadački trio Grizman-Suarez-Messi.

U LŠ Barselona je završila posao, već su osigurali prvo mjesto i vjerujem da u tom kontekstu apsolutno su posvećeni ovom meču iako im kroz par dana slijedi i obaveza u LŠ, kada su oni fokusirani ekipe protiv Majorke zaista ne bi trebale dugo biti konkurentne, te očekujem da ovdje traže što raniju rezultatsku kontrolu, te ću probati sa opcijom da će imati prednost nakon 30.min igre.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Watford – Crystal Palace

Duel izmedju Votforda i Kristal Palasa. Tabelu nemojte gledati jer bi u tom slučaju zaokružili dvojku i zapitali se zašto je kvota ovakva. Palas više domaćinska ekipa, kući im je teško i gol dati. Votford je poslednji, bednih 8 bodova i gol razlika 9-30 ali to malo i zavarava jer oni imaju solidnu ekipu koja je prošle godina bila na visokom desetom mestu. Glavni razlog zašto igram kec na Votford je odbarana Palasa koja je pa malo reći desetkovana. Van Anholt, desni bek, se povredio na prošlom meču, štoper Sako je dobio crveni i neće igrati čak 3 naredne tekme a od ranije nedostaju Ward i Dann. Kejhil je kao 50/50 ali mislim da i on neće igrati. Dakle od cele odbrane ostaju im dva zdrava igrača , Tomkis i Keli, pa ne znam kako će je skripti ali kako god Votford to mora iskoristiti. I ovo moraju iskoristiti jer im ide gostovanje na Enfildu pa UTD. Deulofeu će dati gol ?.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Salzburg – Wattens

Pred Salzburgom je odlučujući meč grupne faze i Liverpool ali protiv Wattensa koji je zaista prilično posrnuo kroz prethodni period, pritom na svom terenu i nakon što su bez pobjede već dva kola zaista mi se čini da kakav god Salzburg sastav pošalje na teren biće apsolutni favorit za pobjedu jer je razlika u kvalitetu zaista ogromna u bilo kojoj varijanti. U prethodna dva kola Salzburg nije slavio, prednost se istopila na vrhu tabele, Linz je samo dva koraka iza i vjerujem da će Salzburg uraditi sve ovdje da Liverpool dočeka u pobjedničkoj atmosferi i da ovdje ne propuste priliku dohvatiti cijeli plijen.

Wattens je druga najgora odbrana ove lige, u poslednja četiri kola primili su čak 18 golova i zaista u tom kontekstu posmatrano sa obzirom protiv koga su sve uspjeli dostići takve brojke teško je očekivati bilo šta do priličnu dominaciju Salzburga.

Očekujem da se Salz vrati na pobjednički kolosjek u okvirima nacionalnog šampionata, ovo je apsolutno rival po mjeri, rival koji ima četiri poraza u nizu kada govorimo o šampionatu, tim iz donjeg doma tabele, sve u svemu iako je pred Salzburgom ključan meč u LŠ vjerujem da ovdje mogu kontrolisati stvari u potpunosti i sa bitnije promiješanim sastavom a neke rotacije se svakako mogu očekivati u tom pogledu. Pokušaću sa opcijom da će Salz imati prednost nakon 30.minuta ovog meča.

 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

 

 

Author: admin

Leave a Reply