14.12.2019.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

DATE MATCH TIP ODDS RESULT
14.12.2019
18:00 Napoli – Parma  korneri
10.5+ VIŠE 1.75 ?
14.12.2019
 16:00 R.Sosiedad-Barselona
x2&GG 1.95 ?
14.12.2019
 16:00 Annan – Edinburgh City
12&3+ 1.97 ?
14.12.2019
15:30 Mainz – Borussia Dortmund 
3+ 1.45 ?
Total odds: 9.74 / SURE 70% / BET : 10€

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Napoli – Parma
Ekipa Napolija veceras igra prvu utakmicu sa novim trenerom, a protivnik im je Parma na njihovom San Paolu. I ovdje sam igrao kornere, ne volim Napolija igrati na kornere, ali sam ovoga puta odabrao to jer mislim da moraju jednom konacno odigrati utakmicu sa dosta kornera na svom stadionu. U prethodne tri utakmice nisu to uradili, nisu bili ni blizu, dva puta smo imali po sedam, a jednom samo pet kornera. Tako da ocekujem da konacno vidimo preko deset kornera na ovom stadionu. Sigurno ce imati i motiv vise zbog Gattusa koji je dosao na klupu, s toga se nadam da cemo imati dosta napada sa njihove strane, a i 7-8 kornera, a mozda i vise. Oni su ovu granicu presli na samo sest od 15 utakmica ove sezone, ali vjerujem da ce se sama igra malo promjeniti nakon odlaska Ancelotija koji nije bas napadao mnogo po krilu za razliku od Gattusa koji voli takve napade. Parma se vjerojatno nece mnogo pitati u ovoj utakmici, od njih bi bio zadovoljan sa 3-4 kornera jer oni ce sigurno prepustiti posjed domacinu i cekati sanse iz kontra napada. Oni su na sedam utakmica presli ovu granicu sto pokazuje da su slicni Napoliju, medjutim statistika vara, ipak su oni dosts povoljniji za kornere od domaćina. A nadam se da cemo ipak danas imati 11 ili vise kornera uprkos svemu.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

 R.Sosiedad-Barselona
Španska fudbalska 1 liga donosi nam susret između R.Sosiedad(4)-Barselona(1) U 5 zadnji utakmica R.Sosiedad ima 2-2-1 gol razlika 8:6, a ekipa Barselone ima 4-0-1 gol razlika 13:7. Kada gledam formu u 5 utakmica domačin daje u proseku 1,6 golova i ovdje bi mogli dati 1 gol igraju sa ekipom koja u 5 utakmica prima u proseku 1,4 gola.Gosti u 5 utakmica u proseku daje 2,6 golova ovdje bi mogli dati 2-3 gola domači tim u 5 utakmica prima u proseku 1,2 gola. Domaćin je zadnju utakmicu u gostima remi 0:0 sa Valadolid., a gosti su kod kuče dobili 5:2 Majorku.Međusobna zadnja utakmica ove sezone odigrali 2:1 za Barselonu.Ovdje je naravno favorit gosti ja vjerujem da ce pobjediti.Gosti redovito primaju gol pa i ovdje bi domačin trebao da da gol.Moj tip za ovu utakmicu zbroj golova dupla šansa X2 i oba daju gol.

 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Annan – Edinburgh City
 
Ovde igram kombinaciju da ce na mecu pobediti ili domacin ili gost, da nece biti nereseno i uz to igram i igru golova, tj. da ce biti bar 3 pogotka na mecu.
Ako zanemarimo prvu sezonu kada su igrali, mislim da ovde ima saradnje.
Sezone 2017/18. bilo je po 2 pobede oba tima (oni igraju 4 susreta u sezoni). Prvo je bilo dve pobede Annan-a, pa onda Edinburga.
Sledece sezone ista situacija i opet podela bodova. S tim sto te sezone prva dva meca dobija Edinburg, a sledeca dva Annan.
Ove sezone igrali su samo jedan mec, koji je dobio Edinburg i ako je sudeci po tome sta su radili do sada, verovatno ce Edinburg slaviti opet, ali ipak igram duplu sansu na pobedu, a golovi ce nadam se biti, uvek su bili

 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Mainz – Borussia Dortmund
 
Jedan meč u kojem očekujem dosta napadačke igre i veći broj golova nam donosi duel Mainza i Dortmunda. Mainz koji igra ove sezone dosts promjenljivo, protiv Dortmunda koji prati Leipzig i Borusiu M. Jedna veoma zanimljiva činjenica vezana za Mainz ove sezone je ta da još ni jednom nisu remizirali u sezoni, te da su ekipa koja je primila najviše golova u prvenstvu, te su ekipa koja ni na jednom meču nije sačuvala mrežu netaknutom, do sad su u svih 14. kola primali golove. Sa druge strane Dortmund, koji je utorak izborio prolaz u 1/8 finala lige prvaka i na krilima te pobjede dolaze Mainzu. Gledajući same mečeve Dortmunda koji obiluju golovima, samo nam daje naslutit šta nas danas očekuje, a onda pogledamo i podatak da je na zadnji pet mečeva gdje je Mainza igrao palo čak 25 golova. Po meni je sasvim realno očekivati na ovom meču pregršt golova, a i kladionice nude dobru kvotu na četir gola, i vrijedi ovo ispratit.

 

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

 

 

Author: admin

Leave a Reply