TIPOMANIJA ANALIZE 06.05.

18:00 Bodo/Glimt – Stromsgodset 3+(1.80) ; 4+(2.75)/ WIN

Norveska Liga divizija 1 i imamo utakmicu u kojoj ce ekipa Ham-Kam docekati na svom stadionu ekipu Strommen. Strommen je ekipa koja je ove sezone nakon 5 kola sa skorom 2 trijumfa i 3 poraza a ekipa Ham Kam je sa ucinkom od 3 remija i 2 poraza i jos nemaju pobjedu. Ova ekipa Strommen je znala da bude neugodna po ekipu Ham Kam a poslednji put su se sastajali ove godine u prijateljskom susretu u februaru kada je pobjedila ekipa Strommen sa 2-1 a prije toga u sezoni 2014. godine kada je ekipa Strommen pobjedila na svom terenu sa 6-1 a ovdje je bilo 1-1
Ocekujem ovdje golove a moj Tip je 4 ili vise golova (3.5 over)

17:00 Uniao Madeira – Varzim 1(1.75)/ WIN

U okviru Portugalske Segunde igra se pretposlednje kolo i potpuno se zahuktala borba za opstanak. Ekipa koja je najviše angažmana pokazala oko toga sa sačuva drugoligaški status je upravo Uniao Madeira. Ostrvaljani sutra popodne dočekuju Varzim u teškoj poziciji ali u odličnom raspoloženju nakon tri vezane pobede. Ostaju im još dva meča do kraja šampionata protiv dve ekipe iz sredine tabele i dve pobede će im najverovatnije biti dovoljne da opstanu u Segundi.

Uniao je trenutno sa 41 bodom prvi ispod crte, a iznad njih su tri ekipe sa po 43 boda. Pre mesec dana je delovalo da su oni sigurni putnici za niži rang, ali sada je situacija potpuno drugačija i sami odlučuju o svojoj sudbini. Oni su ekipa sa ostrva Madeira i dugo su igrali odvojeno takmičenje u okviru Fudbalske asocijacije Madeire gde su uz Maritimo bili najtrofejniji klub. Od kada se fudbalski savez ovog ostrva priključio Portugalskom fudbalskom savezu 1989. godine, ovaj klub nikada nije ispao iz druge lige. Prošle godine su bili blizu plasmana u najjaču ligu, a ove sezone i te kako u problemima ali zbog tradicije koju imaju, čisto sumnjam da će Varzim sutra napustiti ostrvo bez poraza.

 

1 comment

  1. yes win 2-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by Live Score & Live Score App
Facebook