TIPOMANIJA ANALIZE 20.11

20:45 Švedska – Rusija  1X&0-2(1.85)nije odigrano

Švedska i Rusija igraju u Ligi B – Grupa 2. Švedska je na 2. mjestu tablice. U tri utakmice osvojili su četiri boda sa gol razlikom 3:3. Osigurali su ostanak u Ligi B, a pobjeda protiv Rusije bi ih dovela na prvo mjesto i odlazak u Ligu A. U prvome kolu poraženi su 2-3 protiv Turske, zatim su 0-0 odigrali kod Rusije, dok su prije tri dana pobijedili 0-1 kod Turske. Za ovu utakmicu nedostaju im Forsberg, Jansson, Sema i Andersson.

Rusija je trenutno na vodećoj poziciji no trebati će im barem bod u gostima kod Švedske. Pobijedili su 1-2 kod Turske, zatim su 0-0 odigrali protiv Švedske, dok su kod kuće slavili 2-0 protiv Turske. Imaju dosta problema sa sastavom. Zbog ozljede im nedostaju Zobnin, Akhmetov, Golovin, Cheryshev, Kudryashov, Rausch, Petrov, Fernandes i Kutepov. Moj odabir za ovaj susret je 1X i manje od 2.5 gola na susretu. Očekujem tvrdu utakmicu sa malo golova.

20:45 Crna Gora – Rumunjska 2+(1.50 ) nije odigrano

Crna Gora i Rumunjska igraju u Ligi C – Grupa 4. Crna Gora je na 3. mjestu. Imaju 7 bodova sa gol razlikom 7:5. U prvome kolu odigrali su 0-0 kod Rumunjske, zatim su 2-0 svladali Litvu, 0-2 su poraženi kod kuće protiv Srbije. U četvrtome kolu pobijedili su 1-4 kod Litve, dok su prije tri dana sa 2-1 poraženi na gostovanju kod Srbije. Ukoliko uzmu tri boda kod kuće preskočili bi Rumunjsku, uzeli 2. mjesto grupe što znači siguran ostanak u Ligi C.

Rumunjska je na 2. mjestu. Imaju 9 bodova sa gol razlikom 7:3. U teoriji imaju šanse za preskočiti Srbiju za kojom zaostaju dva boda, no teško je to očekivati jer Srbija kod kuće dočekuje Litvu koja još nije uzela niti jedan bod u pet odigranih utakmica Lige Nacija. Rumunji su 0-0 igrali protiv Crne Gore, 2-2 kod Srbije, 1-2 su pobijedili kod Litve. Zatim su 0-0 odigrali protiv Srbije i 3-0 pobjeda protiv Litve prije tri dana. Moj odabir je barem dva gola na susretu. Rumunji su na papiru jača momčad al vjerujem da će Crna Gora pružiti dobar otpor na domaćem terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by Live Score & Live Score App
Facebook