VIP ZONA

Što nudimo u grupi „VIP TIPOVI“ ?

U njoj se nalazi stručan tim ljudi koji je specijaliziran za praćenje pojedinih liga te pišu prognoze za sve utakmice s vrhunskim informacijama za klađenje.

Tim je dugoročno i pomno odabran. Ozbiljnost i visoka profesionalnost je još jedna značajka našeg projekta, a o njoj svjedoči činjenice da prognoze piše tim stručnih suradnika. Njihov glavni cilj je pružiti sve informacije koje su s kladiteljskog aspekta bitne za neku utakmicu.
U prognozama će se nalaziti informacije o odnosu snaga suparnika, stanju i atmosferi u ekipama, izostancima i njihovom značenju, potom o očekivanjima i motivaciji s kojima suparnici ulaze u susret (citati trenera, igrača), taktičkim postavkama, važnosti dvoboja (primjerice lokalni derbi, ljuti suparnici, bliski klubovi itd.), zanimljivostima iz posljednjih dvoboja .Pokrivamo svaki dio sporta te imamo informacije kakve nećete naći na okolnim stranicama. U svakom trenutku možete naći one najkvalitetnije informacije koje imaju ključni značaj kada je u pitanju konačni ishod meča. U trenutku kada postanete naš pretplatnik dobiti će te pristupne podatke za ovaj dio sajta te na taj način ćemo vam maksimalno olakšati preuzimanje željenih informacija. Svaki dan će biti postavljeni tipovi najkasnije do 14:00.Dakle u svakom mogućem trenutku moći ćete da se ulogirate i pročitate najkvalitetnije informacije.
images

Bazirati ćemo se na singlove te će naš tim odrediti sigurnost i ulog postavljenog tipa.Svi tipovi će biti postavljeni minimalno 60 min prije same utakmice tako da će te imati vremena za uplatu i u takvim slučajevima.Nerijetko će tipovi biti postavljeni 2-3 dana prije početka utakmice da bi izbjegli pad kvote ili blokadu tipa. Naša prednost je to što ima dovoljno tipova svakodnevno da možete odabrati samo određene prognozere koje ćete pratiti, možete zanemariti oklade s manjim ulozima, možete pratiti samo određene sportove.Svim korisnicima portala će biti dostupna i statistika uspješnosti, kako ukupna, tako i nedavna, statistika po pojedinom prognozeru, po sportovima, mjesecima itd.

Kolika je cijena ?

Cijena je relativno niska i povoljna.Za mjesec dana plus gratis od nas dodatnih 10 dana vrhunskih informacija bi ste platili 200 kn (30 € ) . Nemojte propustiti priliku da u svakom trenutku budete korak ispred kladionica,informacije koje će se nalaziti u ovom zatvorenom djelu sajta, gdje će pristup imati zapravo samo najozbiljniji može vam omogućiti fenomenalan profit. Za sve upite,možete nas kontaktirati putem FB stranice: https://www.facebook.com/tipomanija.eu/


Samo neki dobitni tipovi posljednjih dana u VIP zoni su :

17:00 NK Zagreb – D. Zagreb
Tip:1/2(28.00) ✔✔✔

➡18:40 Najran – Al-Nasr
TIP: 2/1(51.00)✔✔✔

➡18:15 SJK – VPS
Tip: 2/1(28.00)✔✔✔

➡20:00 Spal 2013 – Pontedera
Tip: x/1(4.50)✔✔✔

➡21:00 Luca Vanni – Mikhail Kukushkin
Tip: TR. 0:2(2.50)✔✔✔

➡20:15 Arminia Bielefeld – Duisburg
Tip: 1(1.85)✔✔✔

➡17:00 Ricoh – Skovde
Tip: 1(1.52) / 1/1(2.05)✔✔✔

➡18:00 PAOK Thessaloniki – Valencia
TIP:W. Hatcher (12.5) + vise(1.85)✔✔✔

➡13:00 Metallurg Novokuznetsk – Slovan Bratislava
Tip: T23+(1.70)✔✔✔

➡20:30 Zulte Waregem – Royal Charleroi SC
Tip: 3+(1.85)✔✔✔

➡23:00 Banfield – Gimnasia La Plata
Tip: 1 (1.67)✔✔✔

16:00 Skelmersdale United – Ilkeston
Tip: 1(2.30) ✔✔✔

16:00 Sevilla – Las Palmas
Tip: h1(2.02) ✔✔✔

Placanje ide preko:

-Western Union: Money Transfer

– WWin kladionica (BiH)

-Skrill / Moneybookers

-Premier kladionica (BiH)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by Live Score & Live Score App
Facebook